Vrijwilligers

Zoek je vrijwilligerswerk?

Phila del Art is een atelier waar mensen die ondersteuning nodig hebben kunst maken. In de galerie kun je hun creaties bewonderen. Van schilderijen, zijden sjaals, beschilderde voorwerpen, keramiek tot mozaïeken. De deelnemers leren hier hun artistieke talent verder tot bloei te brengen. Behalve het plezier dat ze beleven aan het creëren, vergroot dit hun eigenwaarde en geeft het hen een zinvolle plaats in de maatschappij.

Meer informatie kun je lezen op de pagina Atelier Phila del Art

Phila del Art biedt een aantal interessante vacatures, waarin vast iets voor jou bijzit. Of je nu iets wil bijdragen aan de samenleving, werkervaring wil opdoen, nieuwe mensen wilt leren kennen of om andere redenen. Onze organisatie kan altijd wel een paar helpende handen gebruiken.

Zo zoeken wij:

  • PR-vrijwilligers – om te helpen de naamsbekendheid van Phila del Art te vergroten, het organiseren van zowel evenementen als exposities en social media
  • Chauffeurs voor het halen en brengen van de deelnemers van huis naar Phila del Art en weer terug. We zijn in het bezit van een eigen taxibus. Rijbewijs B is voldoende.
  • Gastdames of –heren om tijdens markten en evenementen ons atelier te vertegenwoordigen. Taken: spreken met geïnteresseerde bezoekers, hun vragen beantwoorden en folders uitdelen.
  • Creatief-assistenten om de deelnemers te helpen tijdens creatieve activiteiten van onze kunstenaars, zoals het schilderen op doek of voorwerpen, het breien, borduren of het boetseren. Ideaal voor als je creatief bent aangelegd en je het geweldig vindt om het beste bij de ander naar boven te halen. Maar het kan ook een manier zijn om werkervaring op te doen.
  • Hulp voor in de tuin: houd je van tuinieren en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Groene vingers komen hierbij goed van pas.
Sieraden maken met begeleider en vrijqwiliiger
Colin (kunstenaar), Ingeborgh (begeleider), Martine (kunstenaar) en Nicole (vrijwilliger)

Onze organisatie Phila del Art biedt een warme sfeer om in te werken. Je kunt er ook altijd terecht met jouw vragen. Want wij vinden het belangrijk dat jij plezier in je werk hebt en er voldoening in vindt.

Het is wel handig enige affiniteit met de doelgroep te hebben, namelijk mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Is een van deze vacatures wel iets voor jou, bel dan 071- 5661385.

Maar je kunt ons ook een e-mail sturen, j.helsloot@philadelphia.nl

Reiskostenvergoeding in overleg.